Metin Akpınar Şarkıları (06.11.2018 tarihli güncelleme)

Metin Akpınar'ın ne kadar büyük ve iyi bir sanatçı olduğunu anlatmaya gerek yok. Allah kendisine uzun ömürler versin. Çok güzel filmleri ve tiyatro oyunları var. Bu film ve tiyatro oyunlarında zaman zaman şarkılar söylemiş ve çok da güzel yapmış. Keşke bu söylediği şarkıları bir ara albüm yapsaymış. Bununla ilgili ne kadar doğrudur bilinmez ama internette Makber şarkısının altındaki yorum kısmında şöyle bir yazı görmüştüm:
"ozguccos
Metin Akpınar'a sordular neden kasetiniz yok diye verdiği cevap ise "Ben tiyatrocuyum tiyatro ile uğraştım bunu da eğitimini alanlar yapsın" olmuştur.Yoksa 100 kere kaset çıkartırdı.Harcandığı falan da yok bu arada saçma sapan konuşmayın."
o işi de iyi yapan insanlar yapsın demiş. ama günümüzdeki bir çok şarkıcıya bakınca keşke bir albüm yapsaymış da bizlere ve bizden sonrakilere miras bıraksaymış.
 
Bu paylaşımda internette bulduğum şarkılarını paylaşacağım. paylaşımı kaldırmam istenirse ya da linklerde bir sorun olursa paylaşımı elden geçiririm. başka bir şarkı bulursanız onu yorum kısmına yazın, listeye eklerim.
Olmaz İlaç
Olmaz İlaç
Deli gönül gezer gezer gelirsin
Tereddüt
Çiftetelli
Mavi Boncuk Filmi
Çözmek elimde değil gönlümü senden kadın
Koyuna Bak
Metin Akpınar'dan Sololar
Yananı Allah Görür
Batan gün kana benziyor
Tanrım Beni Baştan Yarat
Baharı Bekleyen Kumrular Gibi
Dargın Ayrılmayalım 
Mehtaplı Gecelerde
Abuzer Kadayıf - Çak o zaman çak çak
Abuzer Kadayıf - Yeter Çekil Git Meyhaneci Beni Halime Bırak 
Sololar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Edirne'den Günübirlik Yunanistan Gezisi - Kastanies (Kestanelik) - Orestiada (Kumçiftliği) - Pazarkule Sınır Kapısı

Anelemmatik Güneş Saati - Cunda - Ayvalık