Geleceğe Dönüş - Back to the Future

Geleceğe Dönüş filmi küçüklüğümden beri defalarca izlediğim bir filmdir. Ayrıca internetten film ile ilgili farklı videoları buldukça izlerim. Filmi izlemeyen var mıdır bilmiyorum ama filmin konusunu hiç bilmeyen varsa wikipedia sayfalarını gene de paylaşayım. 1, 2, 3.
Film ile ilgili internette çok değişik bilgiler ve videolar var. Filmi on kere de izleseniz mutlaka gözden kaçan detaylar oluyor. Onun için filmi defalarca ve çok dikkatli bir şekilde izleyin :)
Geleceğe Dönüş Hakkında 16 Keyifli Detay
Geleceğe Dönüş filminin ilkinde Marty rolü için Eric Stoltz ile anlaşılmış ve filmin tamamı onunla çekilmiş. Çekimler bittikten sonra performansı ve filme katkısı beğenilmemiş ve Michael J. Fox ile anlaşılmış ve Eric'in oynadığı tüm sahneler tekrar çekilmiş. Alkışlarlayaşıyorum.com'daki ilgili video, Videonun altında 'zeratulforaiur' adlı yorumcunun yapılan yoruma göre: Steven Spielberg bu mevzuyla ilgili şuna benzer birşey demişti: "Eric rolü güzel canlandırmıştı ama M. J. Fox rolün kendisiydi."
Geleceğe Dönüş - Darth Vader Sahnesinin Kesilmiş Bölümü
Geleceğe Dönüş 1 - Kesilmiş Sahneler
Geleceğe Dönüş 2 - Uçan Kaykay Test Çekimleri
2014'te Back To The Future Çekim Mekanlarını Ziyaret Etmek Bir şehir plancısı olarak beni en çok etkileyen şeylerden biri hiç bir mekanın değişmemiş olması. Şunun gibi bir video Türkiye'nin herhangi bir çekilecek olsa hemen hemen hiçbir yer aynı şekilde bulanamaz.
ve son olarak Geleceğe dönüş filminin 2015'i ile günümüz 2015'inin karşılaştırması

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Edirne'den Günübirlik Yunanistan Gezisi - Kastanies (Kestanelik) - Orestiada (Kumçiftliği) - Pazarkule Sınır Kapısı

Anelemmatik Güneş Saati - Cunda - Ayvalık